kybun termékek amatőr és profi sportolók számára

More tasks made easier with kybun

Hatékony edzés és aktív regeneráció

A kybun lábbelik, a kybun matracok és a kybun futópad egyaránt hasznos felkészülési eszközök a profi sportolók mindennapi edzéseihez, miként a hobbi sportolók számára is. Ezen eszközök használatával lehetőség nyílik az állóképesség és a fittség növelésére minimális erőbefektetéssel, a puha és rugalmas felszínnek köszönhetően. Ez a rugalmas felület az egész testet átmozgatja. A kybun cipők és a kybun matracok segítségével végzett gyakorlatok mind profi mind hobbi sportolók számára hatékonyak. Az apró mozdulatok intenzívebbek, növelik a fizikai és a mentális jólétet már egy rövid idő eltelte után is. A mélyizmok intenzív mozgása élénkíti a vérkeringést. Ez egy kellemes és élvezhető kombinációja a koordináció, erő és állóképesség fejlesztésére irányúló edzéseknek. A kybun mikro-intervallumos módszer a kyTraineren 15 másodpercenként váltogat az edzés és a pihenés között. Ezek a rövid időtartamok segítenek megelőzni az izmok elsavasodását, így nem keletkezik többlet tejsav az izmokban edzés közben. Az edzés után mindig meghatározott idejű pihenő következik. Ennek a módszernek köszönhetően a test csak minimálisan fárad el annak ellenére, hogy intenzív mozgást végez.


kybun products not just for professional athletes


kybun a versenysportokban

A sportorvoslás szakértői egyöntetűen javasolják a mélyizmok fejlesztését annak érdekében, hogy a sportolók a versenyekre való felkészülés során a lehető legnagyobb hatékonyságot tudják elérni. Kizárólag az aktív, erős izmok képesek védelmet nyújtani az inakat, ínszalagokat és izületeket érő hatások ellen. A felkészülések során általában a nagyobb izomcsoportokat dolgoztatják meg rendszeresen, a kisebb, gyengébb izomcsoportokat pedig figyelmen kívül hagyják. Ez szükségtelenül növeli a sérülések kockázatát.
A profi sportolók nagyon keményen és kitartóan edzenek, ám ez az edzés ritkán változatos. A sportágaktól függően sok sportoló szenved hosszú távon visszafordíthatatlan sérülésektől a profi karrierjüket követően. Ezek a sérülések gyakran az extrém mértékű repetitív terhelésnek köszönhetőek, melyek a test bizonyos pontjait érik folyamatosan. Szerencsére egyre nagyobb figyelmet fordítanak ennek megelőzésére, a fizioterapeuták pedig gondosabban igyekeznek kímélőbb edzésmódszerek kidolgozására a kézilabdázók, labdarúgók, kosárlabdázók és a többi profi sportoló számára. Az erő és állóképesség növelésén túl a mélyizmok és a stabilitás megerősítése is fontos. A kyBounder használatával a könnyed edzésmunka is a sportoló hasznára válik, és egyben egy ideális eszköz bármely profi sportoló számára, hogy versenyelőnyhöz jusson. A kybun lábbelik és matracok segítenek az aktív regenerációban egy kemény edzés vagy verseny után is. A kybun a teljesítménynövelés, sérülés kezelések és megelőzések terén mind piacvezetőnek számít.

Előnyök, jótékony hatások:

  • Edzi az izmokat
  • Javítja a koordinációt
  • Növeli az izmok vérellátását
  • Elősegíti az aktív regenerációt
  • Segít a sérülések megelőzésében

Swiss made Heel cushioning Elastic & springy Perfect pressure distribution
Long-lasting PU material Trampoline effect & instability Washable cover

Vásárlói ajánlások

Pierre Gutknecht, Konditionstrainer von Spitzensportlern, Schweiz

Pierre Gutknecht, Konditionstrainer von Spitzensportlern, Schweiz

Wir verwenden die kybun Matte auch bei der Arbeit mit unseren Junioren, da er eine wertvolle Ergänzung zu anderen Trainingsmethoden ist. Zu den Vorteilen gehört, dass wir mit der Matte die kleinen Muskelgruppen stärken. Video ansehen

Stefan Wolf, Oensingen, Schweiz

Stefan Wolf, Oensingen, Schweiz

Es ist einfach wie auf einem Luftbett. Es ist viel weicher und die Schläge werden gedämpft. Ich kann normal rumlaufen, ohne dass ich gross schauen muss, das Knie zu entlasten, damit ich keine Schmerzen habe. Und so kann ich - mit diesen Schuhen - ganz normal laufen und ich habe das Gefühl, dass ich viel weicher laufe, und dadurch habe ich auch keine Schmerzen.

Stephan Lehmann, ehemaliger Fussballprofi und Torwarttrainer, Hergiswil, Schweiz

Stephan Lehmann, ehemaliger Fussballprofi und Torwarttrainer, Hergiswil, Schweiz

Den ziehe ich jeden Tag an, weil ich ja nicht mehr 20 bin. Und wenn man ein bisschen älter wird, dann wird einem natürlich bewusst, dass die Gesundheit im Vordergrund steht und vom Rücken her von den Knien her - auch nach meiner Karriere, die ja relativ lange war - habe ich ein paar Nachschäden oder Spätschäden und von daher gibt mir das sicher eine Unterstützung für das und hilft mir, dass ich gut noch älter werden kann. Ich habe jetzt wirklich die Erfahrung gemacht,  dass es mich entlastet, weil man eben immer die ganz kleinen Muskelpartien auch benützt und aktiviert, also Muskelfasern werden aktiviert, die sonst ein bisschen eingeschlafen sind. Und das ist wahrscheinlich der Schlüssel zum Erfolg. Ich möchte da nicht medizinisch werden, ich kenne mich da zu wenig aus. Aber ich bin einfach happy, dass ich diesen Schuh an den Füssen habe.

Stefan Suter aus der Schweiz

Stefan Suter aus der Schweiz

Ich denke zu sportlichen Typen, wie wir es sind, passt der Schuh sehr gut.


Média beszámolók a kybun sportolói felhasználásáról